ايزي نور ايزي نور .

ايزي نور

بررسي چراغ هاي خياباني

چراغ خياباني و معرفي آن

چراغ خياباني يا چراغ بزرگراهي نوعي چراغ بيروني و مختص به فضاي آزاد و خارجي مي باشد كه براي نورپردازي فضاهاي باز عمومي همچون خيابان، اتوبان، جاده ها، معابر عمومي و حتي پارك ها استفاده مي گردد. با شنيدن نام اين چراغ بايد حدس زده باشيد كه نورافكني آن به حدي زياد و قوي بوده كه قادر است روشنايي خيابان و يا بزرگراه را تأمين نمايد. وقتي از دور منظره ي يك شهر را تماشا مي كنيد، نور اين چراغ ها را به صورت خطوطي نوراني از فاصله ي بسيار دور مشاهده مي كنيد. نسل قديمي تر اين چراغ برر روي پايه هاي سيماني و يا چوبي متصل مي گرديد، ولي امروزه آن را بر روي ستون هاي فلزي مستحكم نصب و پيچ و مهره مي نمايند. در ادامه بيشتر به خصوصيات آن مي پردازيم.

نسل جديد و نسل قديم چراغ خياباني

چراغ خياباني و ساختار آن

چراغ خياباني در ساختار خود شامل اجزايي بوده كه به اين شرح است:

  • لامپ به عنوان منبع روشنايي
  • قاب و بدنه ي لامپ
  • حباب شيشه اي محافظ لامپ
  • پايه ي روشنايي چراغ
  • ستون مرتفع
  • و ...

ويژگي هاي چراغ خياباني

چراغ خياباني داراي مشخصه هايي چه از لحاظ نصب و چه از نظر فيزيكي و فني مي باشد. در درجه ي اول اين چراغ الزاماً بر ستون هاي بسيار بلند و مرتفع نصب مي گردد، كه علت اين كار به سه دليل مي باشد:

  1. هر چقدر چراغ در ارتفاع بالاتر و البته استاندارد باشد، شدت نور و شدت روشنايي آن براي عابران و رانندگان مطلوب تر مي باشد.
  2. قرار گرفتن چراغ در ارتفاع موجب مي شود تا احتمال برخورد خودروهاي سنگين و مرتفع با آن و نيز ديگر صدمات فيزيكي به پايين ترين حد ممكن برسد.
  3. بودن چراغ در ارتفاع زياد از ايجاد خيرگي براي چشم جلوگيري كرده و اين امر باعث كاهش ايجاد تصادفات رانندگي مي شود.

از مهم ترين مشخصه هاي ديگر اين چراغ دوام و استحكام بالاي آن است، كه باعث شده است در بدترين شرايط جوي از جمله برف و بوران نيز كاركرد خود را حفظ كرده و به ندرت دچار اختلال شود. يك ويژگي ظاهري اين چراغ كه به خوبي مشهود است، پخش نور آن مي باشد كه دليل آن استفاده از محافظ شيشه اي جلوي لامپ بوده كه منجر به پخش نور مطلوب و عدم ايجاد خيرگي است. مورد ديگري كه بايد به آن اشاره داشت جنس بدنه ي اين نوع چراغ ها است كه به دليل قرارگيري مستقيم آن ها در برابر عوامل محيطي و بيروني مختلف، از فلزات مقاوم و ضد زنگ و ضد ضربه از جمله آلومينيوم ساخته مي شوند.

عملكرد چراغ خياباني

انواع چراغ خياباني

چراغ خياباني از لحاظ فناوري منبع نوري آن، در چند مدل ساخته شده است:

  • چراغ خياباني ال اي دي
  • خورشيدي
  • SMD
  • COB
  • گازي (بخار سديم، بخار جيوه و متال هاليد)

انواع چراغ خياباني

اهميت چراغ خياباني در شهرسازي

چراغ خياباني يكي از مبلمان شهري بوده كه بهره گيري از آن در مباحث مربوط به شهرسازي و برنامه ريزي شهري، براي استفاده ي عموم بسيار حائز اهميت است. در كل مي توان گفت اين چراغ از سه جهت داراي اهميت بوده كه مديران و متوليان شهري را ملزم به بهره بردن از اين چراغ در شهرها مي نمايد:

  1. در درجه ي اول روشنايي حاصل از آن موجب عدم بروز تصادف خودروها شده و ايمني رانندگان را به وسيله ي روشنايي بخشي، تأمين مي نمايد.
  2. وجود چنين منبع روشنايي چه در داخل و چه در بيرون شهر(خصوصاً در جاده هاي برون شهري و كوهستاني)، موجب ايجاد امنيت و پيشگيري از وقوع جرم مي گردد.
  3. در ساعات تاريكي هوا، روشنايي حاصل از اين چراغ ها به نوعي مسير را نمايان كرده و باعث جهت يابي و تشخيص مسيرها مي شود.

روشنايي با چراغ خياباني

قيمت و خريد چراغ خياباني

قيمت چراغ خياباني از عوامل زيادي پيروي مي كند، از جمله نوع لامپ به كار گرفته شده در آن، جنس بدنه، فروش با پايه ي روشنايي و يا بدون آن، توان لامپ (وات)، گارانتي، برند توليدكننده و ... . معيارهاي اشاره شده همگي در نرخ اين محصول اثرگذار هستند. فروشگاه ايزي نور اين امكان را فراهم كرده است كه با تماس با كارشناسان آن، از ليست قيمت ها و مشاوره ي رايگان جهت خريداري بهره مند شويد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ آذر ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۰۰:۲۹ توسط:ايزي نور موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :